سلام، دلیل عدم پیشرفت یا پیشرفت کند در آزمون ها علی رغم ساعت مطالعه بالا چیست؟
سلام
١- بررسی و تحلیل دقیق نتایج آزمون به شما کمک می کند تا درک دقیقی از سطح علمی،میزان پیشروی دروس، کیفیت مطالعه و.... داشته باشید.
کارنامه و مشاوره های شخصی سازی شده آزمون های گزینه ٢ به شما در شناخت نقاط ضعف و قوتتان کمک خواهد کرد و شما می توانید با شناسایی و رفع نقاط ضعف خود پیشرفت خوبی داشته باشید.
٢- توقع خود را پایین بیاورید و سعی کنید در هر آزمون کمی پیشرفت کنید. در صورتیکه بخواهید پیشرفت بسیاری در هر آزمون داشته باشید اشتباهات شما زیاد شده و بی دقتی های زیاد سبب می شود درصدهای مورد نیاز خود را کسب نکنید.
٣-مهمترین وظیفه شما در حال حاضر تحلیل دقیق آزمون های آزمایشی و بررسی علل عدم نتیجه گیری تان خواهد بود.
زیرا تحلیل آزمون به شما کمک خواهد کرد تا نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده، نقاط ضعف را برطرف و نقاط قوت خود را پایدار نمایید.
۴- دقت داشته باشید که باید در تحلیل آزمون خود،تمامی سوالات اعم از غلط،نرده و صحیح را بررسی کنید. البته مشاوره تحلیل آزمون گرینه ٢، به شما کمک خواهد کرد تا متناسب با وضعیت پاسخگویی در هر درس، در مورد اقداماتی که باید برای تسلط و یادگیری موضوع انجام دهید، تصمیم گیری نمایید.
۵- در صورتیکه علت عدم نتیجه گیری شما در آزمون، معلومات است،استفاده از ابزاهای کمک آموزشی مناسب ( منابع تست و یا کلاس و.. )برای کاهش مدت زمان یادگیری مباحث و تکمیل آموخته ها از طریق تست زنی به شیوه آموزشی بهترین تصمیم راهبردی است.
۶- یکی از دلایل عدم نتیجه گیری در آزمون ها بی دقتی است.لسیت بی دقتی های خود را یادداشت کرده و روز قبل از آزمون آزمایشی، این لیست را مرور کنید تا میزان بی دقتی های شما کاهش یابد.
۷- اگر تعداد سوالات پاسخ داده نشده شما زیاد است، علت عدم پاسخگویی را بیابید.
درصورتیکه به دلیل کمبود وقت نتوانسته اید به سوالات پاسخ دهید و در منزل در درس مورد نظر درصد مطلوبی داشتید، باید با افزایش تعداد تست آموزشی و ایجاد تسلط روی مباحث این مشکل را رفع نمایید.
۸- اگر علت عدم پاسخگویی شما مفهومی بودن سوالات یا متوجه نشدن دروس باشد،با مطالعه دقیق و مجدد مطالب و زدن تست های آموزشی فراوان، می توانید مطالب را به صورت عمقی در ذهن خود تثبیت نمایید.
بنابراین شما می توانید با بیشترین مقدار تلاش و بررسی دقیق نتایج آزمون های آزمایشی، نقاط قوت و ضعف خود را بررسی کرده و با گرفتن تصمیمات راهبردی مناسب برای بهبود وضعیت علمی خود بکوشید.