سلام برنامه های گام اول خیلی خوبه فقط من بعضی وقت ها جا می مونم از برنامه. همین جوری ادامه بدم؟ خیلی عصبی می شم.


سلام برنامه های گام اول خیلی خوبه فقط من بعضی وقت ها جا می مونم از برنامه. همین جوری ادامه بدم؟ خیلی عصبی می شم.

سلام

١- مطالعه حجمی زمانی داشته باشید.
مطالعه حجمی و زمانی یعنی این که در واحد درس مورد نظر خود میزان صفحات وتعداد تست خود را مشخص کرده و سعی کنید مطابق همین هدف جلو بروید و پس از هربار مطالعه سعی کنید کمی این مقدار را افزایش دهید.برای مثال در درس دینی مشخص کنید ١ درس را در مدت ١:٣٠ ساعت خواهید خواند.
در هر واحد تعداد تست و صفحات را بشمارید و سعی کنید هربار این تعداد را کمی افزایش دهید.
برای مثال اگر در درس دینی ٦ صفحه را در ١:٣٠ ساعت مطالعه می کنید، در واحد بعدی مطالعه هدف گذاری شما باید مطالعه ٧ صفحه در همین مدت زمان باشد.


۲- از واحدهای جبرانی خود برای درس هایی که از برنامه عقب می افتید استفاده کنید. این واحد ها به این دلیل در برنامه گنجانده شده اند تا شما بتوانید در صورت عقب افتادن از برنامه، آن را جبران نمایید. بنابراین نباید به دلیل از دست دادن تعدادی از واحد های مطالعاتی، تمام برنامه خود را بهم بریزید زیرا در این صورت به سختی می توانید واحد های باقی مانده را جبران نمایید.

۳- از خلاصه نویسی استفاده کنید، خلاصه نویسی به شما کمک می کند با تمرکز و سرعت بیشتری به مطالعه مباحث بپردازید. بهتر است شیوه صحیح خلاصه نویسی را مطابق آنچه در سایت و کانال گزینه دو به شما آموزش داده شده است، انجام دهید.

۴- هنگام زدن هر تست آموزشی، زمان زیادی را روی تست ها مکث نکنید، پیشنهاد می شود روی هر تست بین ۲ الی۵ دقیقه زمان بگذارید و در صورت عدم پیدا کردن پاسخ،از پاسخنامه یا کتاب درسی یا جزوه دبیر خود کمک بگیرید. زیرا تست آموزشی تکمیل کننده یادگیری شما است و شما باید برای یادگیری بیشتر تعداد تست خود را بالا ببرید.

۵- در صورتیکه سرعت کم شما به دلیل ضعف علمی است، بهتر است از منابع کمک آموزشی مناسب از قبیل منابع تست زنی مناسب، کلاس و... استفاده کنید.

بنابراین اولویت شما باید  مطالعه حجمی-زمانی و استفاده از واحدهای جبرانی باشد و سعی کنید با استفاده از کارنامه های آزمون سطح علمی خود را شناخته و برای انتخاب منبع کمک آموزشی مناسب اقدام کنید.


تعداد مشاهده 368