سلام؛خسته نباشید ببخشید ما کنکوریا برنامه مطالعاتیمون تو ماه رمضان باید چه جوری باشه کی بخوابیم کی بیدار شیم؟


سلام؛خسته نباشید ببخشید ما کنکوریا برنامه مطالعاتیمون تو ماه رمضان باید چه جوری باشه کی بخوابیم کی بیدار شیم؟

سلام

١-  با توجه به کوتاهی شب ها بهتر است تا سه ساعت بعد از افطار و شام اقدام به خواب کنید تا برای سحری بتوانید به راحتی بیدار شوید.
خواب میانه روز را نیز نباید فراموش کنید. خوابیدن میانه روز در زمان گرمی هوا علاوه بر کاهش ضعف و تجدید قوا، موجب تامین رطوبت مناسب برای بدن شما شده و تشنگی شما را نیز کاهش می دهد. البته سعی کنید این خواب بیشتر از دو ساعت نشود.

٢- مشکلی که بسیار شایع است این است که بسیاری از داوطلبان از افطار تا سحر را بیدار مانده و در آن ساعت به مطالعه می پدازند. به این نکته توجه داشته باشید که حداکثر یادگیری در روز است و اگر در این ساعات بیدار بمانید علاوه بر ضعف بدن، تمرکز مناسبی برای یادگیری و موفقیت در آزمون ها نخواهید داشت.

٣- بهتر است که پس از صرف سحری بیدار مانده و شروع به مطالعه کنید. این روند را تا سه ساعت قبل از افطار ادامه دهید. سپس به استراحت بپردازید. پس از صرف افطار و استراحت نیم ساعته دوباره مطالعه خود را آغاز نمایید. به این نکته دقت نمایید که حداکثر تا ساعت ١٢ شب مطالعه کنید و هیچگاه خواب بین ساعت ١٢ تا٣ نیمه شب را از دست ندهید.

٤- داشتن تغذیه مناسب در این دوره به شما کمک می کند تا با انرژی کافی به مطالعه در این دوره بپردازید. برای مثال مصرف زیاد آب یا آبمیوه را در فاصله بین افطار اتا سحری از یاد نبرید تا آب مورد نیاز بدن شما در این بازه زمانی تامین شود.

بنابراین با رعایت اصول صحیح که در بالا ذکر شد می توانید علاوه بر انجام این فریضه الهی، روند مطالعاتی خود را پیش برده و در آزمون سراسری به موفقیت دست پیدا کنید.


تعداد مشاهده 3896