گفت و گو با نفرات برتر آزمون سراسری ( رتبه 16 تجربی و 880 ریاضی)


گفت و گو با نفرات برتر آزمون سراسری ( رتبه 16 تجربی و 880 ریاضی)

مهم‏ترین عوامل موفّقیّت خود را در آزمون سراسری چه می‏دانید؟

 

      ارشیا: من با برنامه ‏ریزی جزئی، تحلیل آزمون دقیق و قرار دادن ساعت‏های تفریح و مرور در برنامۀ خود توانستم تمامی دروس را خوب یاد بگیرم و همین شرایط باعث شد که من بتوانم بر استرس و اضطراب خود در طول سال تحصیلی و نیز در آزمون سراسری غلبه کنم و بتوانم در آزمون سراسری نتیجۀ خوبی بگیرم. 

 

      مشکات: کتاب‏های کمک آموزشی مناسب، آزمون‏های آزمایشی و با برنامه‏ ریزی دقیق توسط مشاوران خود توانستم تمامی دروس را تا آخر خرداد چند بار مرور کنم و نقاط ضعف خود را بیابم و آن‏ها را به نقاط قوت خود تبدیل کنم. 

 

      آزمون‏های آزمایشی به شما چقدر کمک کرد؟ 

 

      ارشیا: نتایج حضور در هر موقعیّت عظیم و دلهره ‏آوری بدون شبیه‏ سازی اولیه کاملاً فاجعه ‏آمیز خواهد بود. آزمون سراسری نیز از همین قاعده مستثنی نیست. آزمون‏های آزمایشی به من کمک کرد که در جلسۀ آزمون سراسری هیچ استرسی نداشته باشم. آزمون‏های آزمایشی در آزمون سراسری درست مانند تمرین‏های فضانوردان قبل از قرار گرفتن در ایستگاه فضایی است.  

 

      مشکات: آزمون سراسری یک آزمون تستی است و برای آماده شدن در این امتحان تنها خواندن مطالب کافی نیست و حتماً باید زمانی را به آزمون‏های آزمایشی و تحلیل آن‏ها اختصاص داد تا برای حضوی جدّی در آزمون سراسری آمده شد. 

  

      برای آن‏ها که تابستان را از دست داده‏ اند چه توصیه‏‏ای دارید؟ 

 

      ارشیا: تابستان فرصت خوبی برای شروع جدی درس خواندن برای آزمون سراسری است ولی از دست دادن هیچ فرصتی نباید منجر به ناامیدی شود بلکه باید عاملی شود تا جلوی از دست رفتن فرصت‏های بعدی با بگیریم. من نیز در تابستان ساعت مطالعۀ بالایی نداشتم امّا توانستم فرصت‏های از دست رفته را در موقعیت‏های بعدی جبران کنم. 

 

      مشکات: توصیه می‏کنم که دورۀ تابستان را فراموش کنند و فقط به آینده بیاندیشند. هنوز مدت زیادی تا آزمون سراسری باقی مانده است و می‏تواند با یک برنامه ‏ریزی دقیق و منجسم تمامی فرصت‏های از دست رفته را جبران کنند و حتی بتوانند از افرادی که در تابستان درس خوانده‏اند پیشی بگیرند. 

 

      آیا شما برای مرور کردن درس‏ها در برنامۀ خود زمان‏های خاصی را اختصاص داده بودید؟ 


      ارشیا: بله، شاید بتوان گفت مهم‏ترین موضوع در تثبیت دروس مرور است. داوطلبان می‏توانند با مرورهای متعدّد، درس‏ها را به‏طور کامل یاد بگیرند. برای اینکه بتوانند در دورۀ خرداد دروس را مرور کنند باید از تمامی درس‏ها خلاصه‏ نویسی داشته باشند. من هر درس را در قالب منحنی فراموشی به‏ صورت یک هفته، یک ماه و 3 ماه بعد مرور می‏کردم. این برنامه سبب شد که هیچ درسی از حافطۀ من پاک نشود. 

 

      مشکات: بله، مرور در برنامۀ مطالعاتی من جایگاه ویژه‏‏ای داشت. هفته‏ های قبل از آزمون آزمایشی را به مرور اختصاص می‏دادم. مرورها به من کمک کرد تا در ماه ‏های پایانی درس‏ها در حافظه‏ م باقی باشد و اضطراب نداشته باشم. 

 

      چه توصیه‏‏ای به داوطلبان آزمون سراسری دارید؟ 

 

      ارشیا: همیشه با برنامۀ درسی بخوانند، از مشاوران با تجربه استفاده کنند، سعی کنند هیچ وقت انگیزۀ خود را از دست ندهند، همیشه امدشان به خدا باشد تا بتوانند در آزمون سراسری موفق شوند. 

 

      مشکات: ساعت مطالعۀ کافی داشته باشند، در آزمون‏های آزمایشی مناسب شرکت کنند و فکر کنند که هر آزمون آزمایشی یک آزمون اصلی است. اگر دانش ‏آموزان این سال مهم را با جدیت و با برنامه درس بخوانند می‏توانند با توکل بر خدا در آزمون سراسری موفق شوند. 

گفت و گو با نفرات برتر آزمون سراسری ( رتبه 16 تجربی و 880 ریاضی) (PDF)
دانلود گفت و گو با نفرات برتر آزمون سراسری ( رتبه 16 تجربی و 880 ریاضی) (PDF) - 4.08 MB گفت و گو با نفرات برتر آزمون سراسری ( رتبه 16 تجربی و 880 ریاضی) (PDF)
کارشناس واحد مشاوره    7 سال قبل  

تعداد مشاهده 2833